Backstage CHICAGO

BACKSTAGE

ALLE DER ER MED I BACKSTAGE HAR RIG MULIGHED FOR AT PRÆGE FORESTILLINGEN MED EGNE INPUT.

Scenografi: Som scenograf er du med til at skabe musicalforestillingens fysiske rum. Vi fremskaffer alle de sceneobjekter og rekvisitter, der skal bruges til forestillingen. Nogle finder vi og andre fremstiller vi selv. Her er rig mulighed for at udnytte kreative talenter:-)

Scenografiske Locations er: Et vaudevilleteater, et kvindefængsel med Mamas kontor, Billy Flynns advokatkontor, en retssal og et soveværelse.

Scenografchef er Charlotte (CF)

Kostumer: Som kostumier er dit mål at samarbejde med gruppen om at finde, sy, indsamle og indkøbe tøj til de kostumer, vi skal bruge. Vores forestilling skal ikke ligne 1997 Broadway (som også opføres af Det Ny Teater = sort lingeri). Vi skal have gang i talrige kostumer fra slutningen af 1920’erne med fjerboaer, la garconne, charlestonkjoler, nålestribede jakkesæt og Al Capone-hatte.

Kostumechef er Charlotte (CF)

Sminke: Sminkører indkøber sminke og udarbejder planer for make up til skuespillere, dansere og koret. Sminkører er for alvor på i den sidste øveweekend (uge 43), hvor vi øver skuespil med sminke på.

Lyd og lys: Musicalforestillingen spilles med microports (trådløse ansigtsmikrofoner). I det hele taget er der meget teknik, der skal sættes op, for at musicalen bliver rigtig flot. Udover opsætning er der også afvikling af fx lys, hvor lysmixeren skal programmeres og styres under forestillingen.

Lyd og lyschef er Steven (Steven)

PR. og billetsalg: Teamet står for fremstilling og ophængning af plakat, salg af billetter, events på NAGo’mor’n (evt. sammen med skuespillere mm.), fremstilling af reklamevideo/backstagevideo samt dørsalg og salg af øl/vand/popcorn under forestillingerne.

PR og billetsalgchef er Thomas

ALLE DELTAGER I DEN AFSLUTTENDE FEST:-)

Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Nærum Gymnasium Musik · Nærum Gymnasium

Nærum Gymnasium Musik · 2012 - 2017