Musiktur 2013

Fuglene kvidrer, solen skinner og humøret er højt. Synet af Agoraen gav os en følelse af at starte i skole igen; men inden alvoren begynder, er det tid til den årlige tre-dages musiktur til Bildsøskov feriekoloni.

Efter den lange bustur, hvor alle ivrigt snakkede i munden på hinanden om sommerens hændelser, nåede vi endelig frem. 5 søde 4.g’ere tog imod os og skulle passe og pleje os med lækker mad og andet godt. Øvningen blev sparket i gang med det samme; både fællesnumrene og i de mindre grupper. Ud af de 5 fællesnumre, er ét af dem a capella.

Øvningen fortsatte videre hen af tirsdagen, og numrene begyndte at lyde bedre og bedre, eftersom vi fik mere styr på dem. Anden dag sluttes af med en koncert, hvor vi præsenterede de 5 fællesnumre og alle de numre, vi selv havde forberedt os på, både i klasserne, men også på kryds og tværs af holdene. Koncerten var på et højt musikalsk plan; det ene pift og klapsalve fulgtes af den anden. Selv efter den 2-timers lange koncert, blev der jammet og snakket i alle krogene efterfølgende – ingen havde lyst til at afslutte dagen.

Onsdag morgen dukkede det ene trætte ansigt op efter det andet, men dog gav vi ikke op – også selvom stemmerne var hæse. Øvningen skulle gennemføres. Efter en stor omgang oprydning og rengøring, sluttede vi den uforglemmelige musiktur af med en kort frokost og det obligatoriske fællesbillede. Programmet til torsdagens koncert blev offentliggjort, og så kunne vi vende næsen hjemad til gode gamle Nærum.

Skrevet af: Lan Yu & Michala 3.c

Se billeder fra musikturen 2013 her

Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Nærum Gymnasium Musik · Nærum Gymnasium

Nærum Gymnasium Musik · 2012 - 2017