Om NAG Musik

Bliv musikelev på NAG

NAG Logo

Nærum Gymnasium elsker musik. Vi har derfor lavet Nærum Gymnasium Musik til dig, der også kan lide musik og gerne vil finde et godt gymnasium, som kan give dig muligheden for at udfolde samt udvikle din musikalske side.
Nærum Gymnasium ligger 20 min nord for Købehavn, og er derfor meget centralt placeret i Nordsjælland.

 

 

 

På Nærum Gymnasium har vi mange musikalske aktiviteter, som du kan se nærmere på her på siden. Vi har klassisk kirkekoncert, julekoncert og forårskoncert, bandfest, NAG Unplugged, musical eller teaterforestilling med musik og meget mere.

Vi er stolte af vores NAG-kor, som blandt andet har optrådt i Mantziusgården og på strøget, og vi er også stolte af vores showband, som fyrer op under de officielle arrangementer på gymnasiet og naturligvis bandfesten, og som noget nyt starter en NAG-vokalgruppe med solistisk besætning.
For A- og B- niveau elever starter skoleåret endvidere med en musiktur: tre dage med kor, band, solister med backing, vokalgrupper og råhygge.

 

NAG Musik på Facebook:
Like gerne og gør opmærksom på de mange muligheder Nærum Gymnasium kan tilbyde indenfor musik

Facebook – NAG Musik

 

Nærum Gymnasiums hjemmeside:
Udover de fantastiske muligheder indenfor det musiske, så er der også rig mulighed for andre kreative fag. Tjek hjemmesiden ud og bliv inspireret af de spændende faciliteter:

Nærum Gymnasium

 

Hør NAG-sangen:

Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Nærum Gymnasium Musik · Nærum Gymnasium

Nærum Gymnasium Musik · 2012 - 2017