Musik på C-niveau

Hvad så fremtidige Naggerz! Nu skal I bare høre. Vi er to drenge fra 2.g, der sidste år fik muligheden for at have et år fyldt med musik og gode stunder. Det var både befriende og super spændende hver gang skemaet havde musik på programmet. Man fik lov til at slippe de meget tunge gymnasiebøger tilhørende dansk og historie, og svævede derimod ind i verden af noder, sang, samspil og smilende mennesker. Vores hold var et miks af et par klasser, og det gav jo samtidigt også mulighed for nye bekendtskaber. I starten forekommer der en lidt genert tendens blandt dine medstuderende, men hold da op, hvor fik selv den mest indadvendte og generte type da skrålet igennem blot efter et par måneder! For selv om musikken ikke har fulgt dig fra barnsben, er der plads til ethvert niveau. Der bliver taget hånd om alle, om du så aldrig har læst noder eller slået en akkord an.

Grænserne bliver også prøvet af. Ikke kun ved skolestart, og at du pludselig skal synge foran andre mennesker, men også ved de mange koncerter og musikalske arrangementer, hvor musikklasserne skal forberede et indslag, og det var en virkelig fed oplevelse.

Både socialt og læringsmæssigt var det et super fedt år, og vi savner allerede opvarmningsøvelserne til at sætte dagen i sving. Vi valgte Musik på C-niveau, og det eneste vi fortryder nu er ikke at have valgt det på A.

 

– Peter og Anton, 2d

Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Nærum Gymnasium Musik · Nærum Gymnasium

Nærum Gymnasium Musik · 2012 - 2017