Musik på A-niveau

Det er mandag morgen. Du vågner af dig selv, springer ud af sengen. Du ænser ikke regnen, mens du cykler til skole – du tænker på, hvor fedt det bliver at komme i skole, hvor du skal synge og spille lækker musik. Du nynner et eksotisk samba-nummer, da du træder ind af døren til musik lokalet. Alle er glade og ser knald-godt ud.

 

Er du interesseret i musik, kan du spille på et instrument eller synge, så er musik på A niveau lige noget for dig. Først og fremmest har man altid overskud i musik. Det er ikke et hårdt fag, ikke et besværligt fag, og teoriundervisningen starter helt fra bunden, således, at alle kan være med. Det er et fag, der spiller på kreativiteten, men samtidig med afsæt i teorien (det er jo et A-niveau fag).
Den ensartethed man kan opleve i andre fag, findes ikke i musik. Lige når det skal til at være kedeligt at lytte til analysere rock-popsange så er der julekoncert, som der skal øves til. Efter nytår er der Bandfest, hvor musikeleverne altid dukker talstærkt op og optræder og har en fest. Der er masser af koncerter og muligheder for at stå på scenen foran flere hundrede mennesker og give den gas.
Og det oplever man kun når man har musik på A-niveau.

Hvad siger du? Lyder det som noget for dig?

Vi glæder os til at se dig.

Kærlig hilsen musikeleverne på Nærum Gymnasium

 

Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Nærum Gymnasium Musik · Nærum Gymnasium

Nærum Gymnasium Musik · 2012 - 2017