Musiktur 2012

Tre dage med musik, venner og gang i den fra morgen til aften; sådan er NAG’s musiktur kort fortalt!

For elever med musik på A eller B-niveau startes skoleåret med tre intensive dage i et par spejderhytter lidt uden for Slagelse. Musikturens slutresultat er en stor fælleskoncert for skolens flere end tusind elever, hvor der spilles en blanding af fællesnumre, som alle musikeleverne har øvet sammen med musiklærerne, og mindre bands, eleverne selv har taget initiativ til. Der er altid en blanding af alle genrer fra glad dansemusik og dybfølte sjælere til reggae, acapella numre, klassisk og rock, eller hvad som helst eleverne kan finde på.

Musikturen er en helt særlig tradition, musiklærerne på Nærum Gymnasium har arrangerer hvert år. Ud over at man får sunget og spillet så meget man overhovedet orker og mere endnu, får man også voldhygget med de andre elever i pauserne, morgen og aften. Vandet er i fem minutters gåafstand fra hytterne, hvor vi hopper i vandet, nyder udsigten til Storebæltsbroen og ser på stjerneskud om aftenen.

Når man kommer hjem fra NAG’s musiktur, er søvnbehovet i underskud og stemmen en smule slidt, men humøret er højt! Det er fedt, at det hårde arbejde resulterer i en fantastisk fælleskoncert for skolen, men det bedste er turen i sig selv, fordi vi lærer hinanden så godt at kende og bare har det fedt sammen.

Se billeder fra musikturen 11+12 Her

Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Nærum Gymnasium Musik · Nærum Gymnasium

Nærum Gymnasium Musik · 2012 - 2017