Showband

NAG’s Showband!IMG_6959 klippet

På Nærum gymnasium er der masser af gode tilbud til elever med interesse for musik. Både for de elever der har musikken som en fritidsinteresse, men også for dem der går med en seriøs musiker-drøm i maven, og som gerne vil praktisere deres evner enten instrumentalt eller vokalt på et højere niveau.

NAG’s Showband er et ekstraordinært tilbud til den seriøse musikelev på Nærum, der elsker at spille og optræde i ægte Las Vegas showband stil. Bandet består af en blæsergruppe, en rytmegruppe og en vokalgruppe, og der er hvert år audition på de ledige pladser i bandet. Vi spiller til den rytmiske julekoncert, orienteringsaften, forårskoncert, dimisssion og selvfølgelig den legendariske bandfest, og hver koncert er en fantastisk oplevelse.

Alle der går på gymnasiet kan melde sig til audition. Kravene er blot, at du er dygtig til dit instrument og kan indstudere numre hjemmefra (både instrumentalt, solistisk og korisk). Du skal brænde for at lave en gennemført optræden, være engageret og selvfølgelig kunne komme til alle koncerter og øvedage.

På repertoiret findes der en masse fede sange. Nedenstående er blot et udvalg af de numre vi har spillet de sidste par år:

Love on top – Beyoncé.

I Wish – Stevie Wonder.

A little Knowledge – Tower of Power.

It’s raining men – The Weather Girls.

I’m so excited – The Pointer Sisters.

Let me entertain you – Robbie Williams.

Livin’ la vida loca – Ricky Martin.

Og mange flere.

Showbandet har for mig været en fantastisk mulighed for at spille musik på et seriøst plan, og jeg har fået rigtig meget erfaring med på vejen. Det er altid en hyggelig og rar atmosfære at være i, når vi øver, og det er skøn oplevelse når så mange mennesker, på mange forskellige instrumenter, kan få et nummer til at fungere på meget kort tid. I skoleåret 2013/14 vil der være plads til trommeslagere, guitarist, pianist, blæsere og 4 solister, og jeg vil varmt anbefale alle der brænder for musik at gå til audition.

At optræde med showbandet er en oplevelse man ikke glemmer!

 

– Terese Christensen, 3.c

 

Copyright © · Alle rettigheder forbeholdes · Nærum Gymnasium Musik · Nærum Gymnasium

Nærum Gymnasium Musik · 2012 - 2017